Hvem vi er

kur.no er hjemmesiden til Klubben for Ungarske Vakt- og Gjeterhundraser.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler (Cookies)

Dersom du ønsker å slette alle cookies i din nettleser, må du følge instruksjonene for den nettleseren du bruker. Klikk på hjelp i nettleserens meny, eller gjør et enkelt Google-søk. Vi lagrer for øvrig aldri informasjon om deg som vi ikke trenger for å besvare dine henvendelser, o.l. Vi ber deg vennligst om å aldri sende oss personlig informasjon vi ikke behøver for å behandle din henvendelse.

KUR nyhetsbrev

Dersom du melder deg opp til å motta nyhetsbrevet vårt, vil du fra tid til annen motta en epost med linker til enkelte aktuelle saker. For å kunne tilby tilbudet er vi nødt til å lagre eposten din. Den deles ikke med andre enn nyhetsbrevtjenesten vi benytter, og slettes når du melder deg av. Tjenesten er MailerLite og her finner du deres personvernerklæring.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Vær derfor klar over at hvis du for eksempel ser en YouTube-video som er bygget inn på en annen side, vil personvernet til YouTube (Google) gjelde mens du ser videoen.

Alle nettstedene med innebygd innhold kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du kontakter oss via epost blir opplysningene bundet til denne lagret på ubestemt tid – eller til du eventuelt ber oss slette alt om deg. Dette gjøres for at vi enkelt skal kunne holde epostkontakten ved senere anledning.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har kontaktet oss via epost eller telefon, kan du be om å få en oversikt over personopplysningene vi har om deg – eller at vi evt. endrer eller sletter disse. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Da kan du ta kontakt med leder Siv Ringlund på telefon 93 25 50 87.

Våre rutiner for datalekkasjer

Dersom vi skulle oppleve en datalekkasje, vil vi gi beskjed om dette til de som måtte være rammet så fort som overhodet mulig. Vi har i tillegg en sikkerhetsløsning som lagrer (og blokkerer) IP-adressen din dersom du forsøker å logge inn på nettsiden. IP-adressen lagres derfor kun som en sikkerhet mot hackere/spammere.

Spørsmål?

Kontakt oss på post@kur.no