Årets KUR-valp 2024

Alle klubbens medlemmer kan delta i KUR-konkurransene.
Alle utstillinger i Norge har vi resultatene for bortsett fra gruppe / BIS plassering. Så det vi trenger at du gjør er å sende oss fortløpende KUN resultater fra utlandet og BIG & BIS i Norge. Resultater, med navn, rase, oppnådd resultat, sted og dato sendes inn til kun denne mailen:  berit@dinhundeskole.no 
Årets aktive KUR hund må sende inn alle resultatene uansett land til den samme mailadressen med sted, dato, poengsum, plassering, feil, rase, navn på hunden og eiers navn. Årets aktive KUR hund må sende oss resultatene også fra Norge.
Vi  ber også om at medlemmene holder et øye med listen, og melder ifra hvis de oppdager feil eller resultater som ikke har kommet med. Bjørn Olav Andersen og Berit Hotvedt regner ut resultatene og legger de ut på høring før de godkjennes.
På utstilling sender dere inn resultatene fortløpende, som årets aktive sender du inn alle resultatene samlet når konkurranseåret er over eller senest 5/1.  Alle resultater for valpeshow kan sendes inn fortløpende, her gjelder de 3 beste utstillingene pr år i Norge. 

Liste 2024

ÅRETS KUR VALP – 2024

Rowibu’s Let’it be (pumi): 45 poeng (3)
Rowibu’s Lucky Love (pumi): 16 poeng (1)

ÅRETS KUR VALP – 2024

24/3 Varhaug
Rowibu’s Let’it be (pumi): BIR, BIG3   16 poeng

23/3 Varhaug
Rowibu’s Let’it be (pumi): BIR   13 poeng

25/2 Drammen Hundepark
Rowibu’s Lucky Love (pumi): BIR, BIG2.  16 poeng

24/2 Drammen Hundepark
Rowibu’s Let’it be (pumi): BIR, BIG4.   16 poeng

Webmaster: Bjørn Olav Andersen
& Berit Hotvedt

kuvasz@fjellflokken.com

KUR-styret

post@kur.no