Årets KUR-hund 2020

Alle klubbens medlemmer kan delta i KUR-konkurransene.
Alle utstillinger i Norge har vi resultatene for bortsett fra gruppeplassering og bis plassering. Så det eneste vi trenger at du gjør er å sende oss KUN resultater fra utlandet og BIG & BIS i Norge. Resultater, med navn, rase, oppnådd resultat, sted og dato sendes inn til (minner om å kun benytte denne mailadressen så resultatene samles på et sted) :  berit@dinhundeskole.no 
Årets aktive KUR hund må sende inn alle resultatene uansett land til den samme mailadressen med sted, dato, poengsum, plassering, rase, navn på hunden og eiers navn. Årets aktive KUR hund må sende oss resultatene også fra Norge.
Vi  ber også om at medlemmene holder et øye med listen, og melder ifra hvis de oppdager feil eller resultater som ikke har kommet med. Bjørn Olav Andersen og Berit Hotvedt regner ut resultatene og legger de ut på høring før de godkjennes.

Liste 2020

ÅRETS KUR HUNDER
1.Curious Confident Mattis – Pumi – 99 poeng – Eier: Trudi Bergerud
2.Pumitimes Gull – Pumi – 85 poeng – Eier: Berit og Catrine Hotvedt
3.Italianstyle Dory – Pumi – 43 poeng – Eier: Maud

RASEVINNERE:
Årets Puli

1. Somogyi Betyr Kedvenc – 19 poeng
2. Hanyi-koromfher Gombac – 17 poeng
3. Kanikula’s Guttigatefeier Dredsdigg – 8 poeng

Årets Kuvazs
1. Fjellflokkens Dalia Fйny – 14 poeng

Årets Pumi
1. Curious Confident Mattis – 99 poeng
2. Pumitime’s Gull – 85 poeng
3. Italianstyle Dory – 43 poeng

Årets Mudi
1. Sigradrives Soria Maria – 7 poeng

Webmaster: Bjørn Olav Andersen
& Berit Hotvedt

kuvasz@fjellflokken.com

KUR-styret

post@kur.no