Årets KUR-veteran 2019

Alle klubbens medlemmer kan delta i KUR-konkurransene. Alle utstillinger i Norge har vi resultatene for bortsett fra gruppeplassering og bis plassering. Så det vi trenger at du gjør er å sende oss KUN resultater fra utlandet og BIG & BIS i Norge. Resultater, med navn, rase, oppnådd resultat, sted og dato sendes inn til (minner om å kun benytte denne mailadressen så resultatene samles på et sted) : berit@dinhundeskole.no

Årets aktive KUR hund må sende inn alle resultatene uansett land til den samme mailadressen.
Vi  ber også om at medlemmene holder et øye med listen, og melder ifra hvis de oppdager feil eller resultater som ikke har kommet med. Bjørn Olav Andersen og Berit Hotvedt regner ut resultatene og legger de ut på høring før de godkjennes.

Liste 2019

1: Szinesgyongy Angyalka, Mudi:14poeng (1)
1: Fancy Carolica’s Atli, Pumi: 7 poeng (1)

17.01. NKK Bø
Szinesgyongy Angyalka, Mudi: BIR-vet: 7 poeng

15.01. NKK Bø
Szinesgyongy Angyalka, Mudi: BIR-vet: 7 poeng
Fancy Carolica’s Atli, Pumi: BIR-vet: 7 poeng

Webmaster: Bjørn Olav Andersen
& Berit Hotvedt

kuvasz@fjellflokken.com

KUR-styret

post@kur.no